YTÜ Yemekhanelerinde Öğrencilere Yönelik Askıda Yemek Hizmeti

YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer YILMAZ’ın en büyük destekçilerinden biri olduğu YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde pilot olarak başlayan sosyal sorumluluk projesi askıda yemek, YTÜ Yemekhanelerinde mobil uygulamalarla yaygınlaştırıldı ve hizmete sunularak, kampüs yaşamda etkin olarak kullanıldı.

Askıdan yemek almak ya da bırakmak için; cep telefonlarına yüklenen SoliPAY mobil uygulamanızı açtıktan sonra menü de yer alan “Yemekhane” butonuna tıklayarak, karşınıza çıkan yemek işlemleri menüsünden “Askıda Yemek” butonu ile işlemleri kolayca yapılmakta olan askıda yemek, öğrenciler tarafından beğeni topladı. Uygulama ile 2020 yılında 1767 askı kullanılırken, 2021 yılında ise bugüne kadar toplam 151 adet askı kullanıldı.